IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марк Уолбърг впечатли с физика

20 декември 2019 14 50

Актьорът се подложи на сериозна диета

Снимка: Reuters

Марк Уолбърг е доволен от постигнатите успехи. 48-годишният актьор показа невероятно тяло на снимка, публикувана в социалната мрежа Инстаграм. Уолбърг изглежда явно доста тренира и мускулите и плочките му на корема са доказателство за това. Тайната, която стои зад успеха на Марк, е правилното хранене и силови тренировки от типа F45.

„Шест месеца правилно хранене, много вода и тренировки F45. Здравословното хранене, вдъхновение да бъда по-добър и отборна работа“, написа Уолбърг под снимката.

Актьорът е известен със своята мания по фитнеса. Той много пъти е признавал, че тренира до 4 сутринта и дори понякога прави по две тренировки на ден. В добавка към това, Уолбърг използва и барокамера, за да може мускулите му да се възстановят по-бързо. Температурата, на която се подлага Марк, пада до 150 градуса под нулата.

Той дори се опитва да запали и четирите си деца по тренировките. Наскоро Марк публикува видео как тренира с 11-годишния си син Брендън. А през октомври, актьорът призна, че колежката му от филма „Instant Family“ Октавия Спенсър също е тренирала с него в 4 сутринта. 

„Често получавам обаждания от известни личности, които казват, че ще дойдат да тренират с мен в 4 сутринта, но никога не го правят. А тя /Октавия Спенсър/ дойде и направо ми скри шапката“. казва Уолбърг пред Entertainment Tonight.

Ако и ние имахме компания като Марк Уолбърг, със сигурност щяхме да ставаме в 4 сутринта, за да тренираме. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари