IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Филип влезе в болница

23 декември 2019 14 40

Кралицата пристигна сама в Норфолк

Снимка: Reuters

Принц Филип не пристигна заедно със съпругата си кралица Елизабет II в Норфолк за ежегодната празнична ваканция. Причината – херцогът на Единбург е бил приет в болница за наблюдение и лечение, свързано със състояние, от което принцът страда от дълго време. Новината дойде от Бъкингамския дворец.

„Херцогът на Единбург си тръгна от Норфолк тази сутрин, за да посети болницата „Крал Едуард VII“ в Лондон, за лечение. Това е предпазна мярка по съвет на кралския лекар“, се казва в съобщението.

Филип

Снимка: Reuters

Така, кралица Елизабет II се появи сама в Норфолк с влак, с което и започнаха нейните коледни празненства в имението Сандрингам. Ден по-рано тя произнесе ежегодната си празнична реч пред парламента.

93-годишният монарх, носещ черна чанта и облечен в розово палто с цвят сьомга и шарена забрадка, слезе от предния вагон на влака на гарата в Норфолк. За кратко Елизабет II се смеси с тълпата, преди да бъде ескортирана през страничен изход, известен като Кралската порта до чакащия частен автомобил.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @theroyalwatcher на

Сандрингам, частното имение на кралицата в Норфолк, е на 30 минути с кола от град Кингс Лин. 

След катастрофата на мъжа ѝ: Елизабет Втора кара без колан
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари