IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Домашен уют, идилия: Как някои звезди отбелязват Коледа...

26 декември 2019 09 00

Някои ще се съберат, други обаче ще са разделени

Снимка: Reuters

Домашен уют, хармонична идилия, равносметка – всичко това вдъхновява близки и приятели, докато празнуват заедно Коледа. Известните личности също възнамеряват да изкарат празниците с най-близките си. Ето и някои от тях, които се събират по празниците, но има и такива, които въпреки почивните дни, отново няма да могат да са заедно.

Ози Озбърн и Шарън Озбърн

Сред тях са Ози Озбърн и съпругата му Шарън. Двамата така и няма да посрещнат Коледата заедно, тъй като рок музикантът няма да може да е с жена си, която заминава за родната им Англия. Причината да не пътува с нея е претърпяната операция на бившия фронтмен на Black Sabath и съветите на лекарите да не лети със самолет.

Ози бе хоспитализиран след като падна в дома си в Лос Анджелис. При инцидента се разместиха металните импланти в гръбнака му, поставени след катастрофа с АТВ през 2003 година. Шарън сподели, че ще ѝ е мъчно, че няма да могат да посрещнат заедно с Ози Коледа в Англия. Все пак Тя е доволна да е на Бъдни вечер заедно с дъщеря им Кели.

Брад Пит и Дженифър Анистън

Брад Пит и Дженифър Анистън, които бяха съпрузи от 2000 до 2005 г. подхраниха интереса на феновете си с новината, че отбелязаха заедно Коледа. Оказа се, че актьорът е бил сред специалните гости на предварителното коледно парти на бившата си съпруга. Двамата всъщност доста са се сближили, особено след разделите им със следващите им партньори – Пит с Анджелина Джоли, а Анистън – с Джъстин Теру. Заговори се, че Брад и Дженифър са станали особено близки и някои дори заподозряха, че между тях отново могат да припламнат романтични искри. Подобна информация засега поне няма потвърждение, но се знае, че актьорът и актрисата ще се срещнат отново и на снимачната площадка на продължението на сериала „Приятели“. Що се отнася до самата Коледа, очаква се Брад да бъде посетен от част от децата си, които после ще се съберат в дома на Анджелина Джоли.

Снимка

Меган Маркъл и принц Хари

Още през ноември стана ясно, че херцозите на Съсекс – Меган Маркъл и принц Хари ще изкарат Коледата далеч от кралското семейство. Заедно със сина им Арчи те се отправят към САЩ, където ще отбележат празника с майката на Меган – Дория Рагланд. Преди това те бяха в Канада, където премиерът Джъстин Трюдо написа пост в социалните мрежи. Според запознати, Елизабет Втора е уведомена навреме за решението им, така че липсата на херцозите в имението й в Сандрингам на празника няма да е проблем. Това дори може да успокои атмосферата на семейния обяд, тъй като в момента се знае, че отношенията между братята – Хари и Уилям съвсем не са добри.

Снимка

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари