IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аня Пенчева ще става баба! Синът й Ангел очаква първо дете

30 декември 2019 10 40

Новината сподели самият баща

Снимка: BulFoto

Новата година ще бъде щастлива за актрисата Аня Пенчева, която ще става отново баба. След като през март дъщеря й Петя Дикова роди първия си син Александър, сега е ред и на брат й Ангел Караньотов да стане родител. Синът на Аня Пенчева и спринтьора Ивайло Караньотов обяви в социалните мрежи, че очаква първото си дете с приятелката си Ива Русинова.

Ангел публикува снимка на Русинова, на която се вижда наедрялото коремче на бъдещата майка. "Тя е красива, тя е много силна, тя е леко дива, тя се опитомява трудно...", започна мотоциклетистът в Инстаграм. Той добави, че Ива го прави истински щастлив, може да всява респект, както и, че е притежателка на няколко рекорда и няколко титли.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Angel (@karanyotov) на

"ТЯ ще бъде майка на сина ни".

Ива Русинова е първата жена дрифтопилот в България, както и се състезава в планински ралита. Именно любовта към високите скорости е това, което първоначално свързва двамата влюбени. Ангел Караньотов пък е състезател по мотоциклетизъм и също е притежател на няколко титли и рекорди.

Засега не е ясно кога синът на Ива Русинова и Ангел ще се появи на бял свят, но със сигурност тяхната 2020 година ще е щастлива. 

Синът на Аня Пенчева ще е с дънки и маратонки на бала 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

FFF ( преди 4 години )
ВЪВ Инстаграм?????Поредната статия с правописни грешки ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар