IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мегз си мечтае за бебе

30 декември 2019 14 40

Дизайнерката с равносметка за 2019 г.

Булфото

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз си мечтае за бебе. Това стана ясно от нейната равносметка за отминаващата 2019 г., която тя сподели в социалните мрежи. 

"За догодина - Господи, моля те - бебенце, мое много стабилно семейство, всички да сме здрави (...) и да ми дадеш много сили да превърна „Активно добро“ в истински значима и променяща животите ни социална фондация“, написа тя. 

Риалити звездата с пиперлив език посочва, че изминалите 12 месеца са били доста успешни за нея. Тя уточнява, че за първи път започнала да харесва себе си и вече се гордее с това, което прави. 

"Каква година само! Благодаря за всеки миг. Никога няма да я забравя. За мен това беше годината, в която за пръв път започнах истински да харесвам себе си и да се гордея с това какъв човек съм! Изпращам я с цялата си любов! Аз съм благословена", казва още Мегз.  

Каканашева иска да дари своя любим - Румен Рончев, с наследник. Двамата са заедно от няколко години. През май тази година те бяха обвинени в застрахователна измама, но се разминаха с по-тежките санкции. 

След като престоя близо 5 месеца в затвора, бизнесменът бе пуснат под парична гаранция и заедно с по-младото си гадже отиде на почивка. 

Дизайнерката изтъкна, че иска да загърби материалното и да се обърне към духовното. През 2019-а тя започна благотворителния си проект, който лансира в своето онлайн предаване. Победителката от него ще дари спечелената сума на Националния дарителски фонд за подпомагане на деца, пострадали при пътнотранспортни произшествия.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари