IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мишел Уилямс - сгодена и бременна

31 декември 2019 09 00

Това ще е второ дете за актрисата

Снимка: Reuters

Честито на Мишел Уилямс и Томъс Кайл!

Двамата вече са сгодени и дори очакват своето първо дете заедно. Това съобщават източници, близки до двойката, пред списание People. Това ще е второ дете за Уилямс, която е майка на 14-годишната Матилда. Момичето се ражда от брака на актрисата с Хийт Леджър, който умира през януари 2008 година. Иммено Матилда е била двигателя на всичко. Според източници, тя е подтикнала Кайл да зададе важния въпрос. 

В момента годениците са в Лондон, където Уилямс снима втората част на филма Venom. В града тя е била забелязана да пазарува бебешки дрехи, което още повече засилва слуховете за втора бременност. 

Актрисата се запознава с филмовия режисьор по време на снимките на драмата Fosse/Verdon, където Уилямс играе Гуен Върдън - една от най-добрите таньорки на Бродуей. За ролята си Мишел е удостоена с награда "Еми" за най-добра актриса.

Уилямс приема тежко внезапната смърт на Хийт Леджър, но през 2018 година признава, че все още вярва в любовта. "Никога не съм се отказала от любовта", казва тя пред Vanity Fair. "Винаги съм казвала на Матилда, че баща й ме обичаше преди светът да разбере, че съм талантлива, красива или, че имам хубави дрехи".

Все пак Мишел предпочита да пази личния си живот далеч от папараците и пресата. Кога тя и годеникът й ще споделят двете щастливи новини, предстои да разберем.  

Мишел Уилямс за Louis Vuitton

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари