IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Озбърн: Накарах мой служител да влезе в горяща сграда

1 януари 2020 09 00

След това водещата го уволнила, защото не се смял на случката

Снимка: Reuters

Шарън Озбърн направи шокиращо признание в края на 2019 година. Тя участва в предаването „Would I Lie To You?“ с още куп звезди, където всеки от тях трябваше да признае интересни факти за себе си. Именно тогава Озбърн споделя, че е накарала свой служител да влезе в горяща сграда, за да спаси картините ѝ.

„Как смееш? Ти работиш тук и трябва да отидеш да вземеш още картини“, е казала водещата на своя подчинен.

В добавка към това, Озбърн признава, че е взела кислородната маска на мъжа, за да я даде на кучето си. Служителят бил принуден да се върне в горящата сграда без никакви предпазни средства, с което е рискувал да повреди белите си дробове.

Шарън Озбърн

Шарън Озбърн и Ози Озбърн. Снимка: Reuters

Огънят започнал от дневната, където Шарън и съпругът й Ози Озбърн са били забравили горяща свещ. Двойката е била събудена от пожарната аларма, а водещата признава, че партньорът ѝ е викал за помощ, тъй като лявата му ръка и част от косата му се запалили.

Шарън си спомня, че започнала да удря Ози със списание, за да го спаси от пламъците, а след това го бутнала и във фонтан. След това събудила асистента си, за да го накара да събере картините от горящата сграда.

Явно тази случка е била доста забавна за семейство Озбърн, тъй като те започнали да се смеят веднага щом пожарът бил изгасен. Служителят им обаче не бил толкова въодушевен и никак не му било смешно.

Шарън Озбърн

Снимка: Reuters

„Не виждам какво е толкова смешното. Мисля, че ще имам увреждания на белите дробове“, е казал той на двойката. Това не се харесало на Шарън и Ози и те решили, че нямат нужда от такъв човек в дома си.

„Това не ти е забавно? А това смешно ли ти е? Уволнен си!“, казала госпожа Озбърн на мъжа, който току-що излязъл от горящата сграда.

Явно семейството има високи критерии за своите служители, които трябва да са готови на всичко.

Шарън Озбърн разкрива секс тайни от семейния си живот

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Изабем ( преди 4 години )
Бих я направил така че да стресне Ози , и толкова бих се смял.....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар