IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившите гаджета Джиджи Хадид и Зейн Малик отново заедно?

3 януари 2020 11 00

Моделът готви по рецепта на майка му Триша

Снимка: Reuters

Джиджи Хадид предизвика слухове, че отново се е събрала с бившия си Зейн Малик след като публикува снимка с приготовление на ястие с къри по рецепта на майка му – Триша, съобщава Metro. Постът ѝ звучи като потенциална рецепта за любов, отбелязва изданието. „В неделя в кухнята – пилешко с марината по една от любимите ми рецепти, която съм научила от майката на Зейн. Надявам се, че един ден тя ще разкрие рецептата си пред целия свят.“

24-годишният американски супермодел се появи в Instagram, за да сподели снимките, както и намек, че може да готви и вечеря с бившето си гадже от One Direction. „Неделя в кухнята“, написа тя върху снимката.

Снимка

Двамата със Зейн бяха една от най-привлекателните двойки в шоубизнеса, макар и отношенията им често да не бяха гладки. Те имаха близо 3-годишна връзка, която започна през ноември 2015 г. После звездите ту се събираха, ту разделяха и накрая поеха в различни посоки. Хадид свърза името си с Тайлър Камелън, но през ноември миналата година двамата прекратиха близките си отношения.

Оттогава се заговори, че Джиджи отново се е сближила с бившия си Зейн. Според източник, близък до звездите двамата започнали да се виждат отново и все по-често. А постът, публикуван съвсем скоро на страницата на Хадид в Instagram още повече засили слуховете за възобновената им любов.

За раздялата на Джиджи и Зейн стана ясно от британските медии. Малко след това Зейн спря да следва Джиджи в Instagram. По информация на E! News, двамата тогава решили да се концентрират върху професионалните си кариери и това е повлияло на връзката им. Сега обаче може би си дават пореден шанс.

 

 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари