IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова година – нова татуировка за Деми Ловато

3 януари 2020 15 00

2019 г. бе тежка за певицата

Reuters

Нова година – нова татуировка за Деми Ловато. Певицата, за която 2019 г. бе доста трудна, поставя ново начало с рисунка на гърба.

Черно-бялата татуировка показва жена, която се издига благодарение на три птици. Тя символизира дългия път, който Ловато извървя от зависимостта към наркотиците до момента, в който може да каже, че се е излекувала и се чувства емоционално стабилна.

„Създадохме това парче заедно, за да представим прераждането на духа“. Това сподели Александро Капоци в Instagram – татуистът на звездата. Той е качил снимка на татуировката, която е направил под врата на изпълнителката, както и момент от неговата работа в студиото.

Според специалиста, тъмните крила на жената са именно лошите моменти, през които Деми е минала, но вече е готова да полети към светлото бъдеще и да не се страхува от нищо. 

Ловато коментира под публикацията на татуиста, че той е невероятно талантлив и затова му се е доверила за пореден път.

След като започна да се лекува през лятото на 2018 г., Ловато си направи няколко татуса, с които да отбележи своя напредък. Една от тях е ликът на покойната ѝ баба. 

В последно време Деми Ловато не е много активна в социалните мрежи. Последната ѝ публикация в Instagram е отпреди четири седмици и представлява черен фон, а към него тя пише, че следващия път, когато се появи, вече ще пее.  
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари