IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чар или бедствие: Адел се стопи, феновете притеснени 

6 януари 2020 10 30

Звездата позира щастлива с „изпита“ осанка на плажа

Снимка: Reuters

Адел набра популярност не само с невероятния си глас, но и със своите извивки, които работеха в нейна полза. Изглежда обаче на нея ѝ е писнало да коментират пищната ѝ фигура и се е подложила на сериозна диета, която напълно е стопила осанката ѝ и сериозно притеснява нейни фенове.

Хубавицата показа своята нова фигура по време на партито на Дрейк за Хелоуин, ала това което стресна нейните почитатели бяха снимки от плажа, на които е в компанията на Хари Стайлс и Джеймс Кордън. Те разбуниха слухове за потенциален романс между дивата и младия певец или за бъдещ съвместен дует.

Това, което прави силно впечатление на феновете на Адел е видимата загуба на доста килограми (вижте шокиращата снимка тук). Някои дори коментираха опасенията си, че може би е болна.

Това Адел ли е? Изглежда много кльощава и нездрава. Трябва ли да се тревожим?, попита почитателка на певицата в Twitter.

Други влязоха в нейна „защита“ с думите, че преди е била одумвана, защото е пищна, а сега е в устата на хората, защото изглежда прекалено слаба и посъветваха всички коментатори да си гледат техния живот, а не да се ровят в теглото на хората.

Вие одобрявате ли новата фигура на Адел?

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари