IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Акро йога - любимото занимание на Бритни Спиърс

6 януари 2020 18 00

Тя си пожела повече време за спорт през 2020-а

Reuters

Повече време за спорт и любимото занимание – акро йога. Това си пожела Бритни Спиърс. Певицата сподели видео, в което изпълнява различни пози, с което направи и равносметката си за изминалата година.

„През 2020 г. ще се занимавам с повече акро йога и основи на йогата“, написа изпълнителката, която призна, че се нуждае от още практика, за да стане по-добра в онова, което прави.

„Аз съм начинаеща и е доста трудно да се отпуснеш, да се научиш да се доверяваш и да оставиш някой друг да държи тялото ти… Имам много неща, които продължавам да „бутилирам“, така че трябва да поддържам движението на тялото си!“, коментира Бритни. 

Изпълнителката откри ползите от йогата след като излезе от психиатрична клиника, където се лекуваше от нервно разстройство. По думите ѝ, асаните ѝ помагат да балансира чакрите си и да стъпи здраво на земята, при това с отворено съзнание, лишено от всякакви негативи. 

Акро йогата е съчетание между йога упражнения, акробатика и техники от тайландския масаж. Според Спиърс, именно тя ѝ е помогнала да върне отново хармоничния си начин на живот. 

Бритни признава, че въпреки контузията на крака, която получила наскоро, тя няма да се откаже от йогата и ще става все по-добра. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари