IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лора Караджова е бременна

8 януари 2020 10 40

Тя очаква второто си дете

Снимка: Bulphoto

Изпълнителката Лора Караджова е в очакване на второто си дете. Дъщерята на Йордан Караджов се очаква да роди през пролетта, но засега запазва пола на бебето си в тайна. Това ще е второ дете за Лора, но първо със сегашната ѝ половинка. Тя е сгодена за диджея Марсел Рохас.

Въпреки бременността си Караджова не спира да работи. Наскоро тя пусна новата си песен „Такава съм“, след като си взе дълга почивка от музиката. Лора има 5-годишна дъщеря от предишна връзка. Момиченцето се казва Алиса, но майка ѝ и баща ѝ са разделени от 2017 година.

В момента изпълнителката живее заедно с Марсел Рохас, с когото започва връзка през лятото на 2018 година. „Познаваме се от дълго време. Изведнъж между нас пламна любов. По-влюбена съм от всякога“, казва тогава Караджова. 

Съвсем скоро семейството им ще се увеличи и с още един член. Кога точно обаче ще е самото раждане, засега Лора пази това в тайна. 

Звездна трансформация: Лора Караджова

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари