IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алекс и Дани Петканови ядосаха фенове със снимка на сина си

9 януари 2020 14 50

Кадърът възмути част от последователите им

Снимка: Булфото

Алекс и Дани Петканови често споделят снимки със сина им в Instagram. Но един от последните фотоси с малкия разгневи голяма част от последователите им. На нея малкият Габриел позира с бутилка водка.

Все още не е ясно дали семейството рекламира определена марка алкохол чрез малкия или просто са решили да се пошегуват, но е ясно, че заради кадъра двамата отнесоха доста критики.

Според някои от коментарите, двамата може да „влязат в новините“. Други директно се гневят на нескритата реклама, за която се използва невръстно дете.

„Малкият е сладур, спор няма, но да рекламираш алкохол чрез едногодишно дете е отвратително!“, пише в друг коментар. Други пък смятат, че с тази снимка Даниел и съпругата му са прескочили всички морални граници.

Все пак има и такива, които не виждат нещо особено във фотоса и обясняват, че подобни снимки често е имало в миналото. Одобряван или не, кадърът си събра за часове повече от 26 хиляди харесвания.

„А той Габриелчо сладко се усмихва и хабер си няма, че тук за него фермани се изписаха“, гласят още от коментарите.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари