IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Объркахте ли се? Никол Кидман е „голяма сестра“ на Зоуи Кравиц

12 януари 2020 15 00

Двете демонстрират близост

Снимка: БГНЕС

Никол Кидман се чувства като по-голяма сестра на Зоуи Кравиц, споделя самата тя.

Красивата 52-годишна актриса бе във връзка с бащата на Зоуи, Лени Кравиц, от 2003 до 2004 година, като през този период е създала страхотна връзка с дъщеря му.

Разказвайки за нея, Никол споделя пред списание Elle: „Настроена съм защитнически, като голяма сестра към нея. Тя си проправя собствения път с увереност и грация. В момента е много нашумяла, но ще става още по-известна. Тя е тройна опасност, защото може да танцува, пее и е актриса. Тя е женствена и винаги ухае страхотно“.

Никол Кидман и Зоуи са колежки и в сериала „Големи малки лъжкини“, а самият Лени Кравиц е споделял, че събирането им заедно на екран е „красота“.

„Помислих си, че е много интересно, че двете се оказаха заедно на екран. Зоуи не беше виждала Никол откакто беше малка и беше наистина красиво да се опознаят като големи и да направят този сериал заедно страхотен“, каза Лени Кравиц.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари