IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит: Брадли Купър е причината да съм трезвен!

10 януари 2020 08 40

Актьорът благодари на колегата си, получавайки поредната награда

Снимка: БГНЕС

Брад Пит се чувства по-добре от всякога. Актьорът не само спечели „Златен глобус“ за най-добра мъжка второстепенна роля във филма на Куентин Тарантино „Имало едно време в Холивуд“, но и се сдоби с престижно отличие за същата продукция от филмовата организация National Board of Review на 8 януари в Ню Йорк.

Тогава звездата сподели, че всъщност това, което особено цени е, че е преборил зависимостта си от алкохола. А за това лично постижение звездата благодари на своя добър приятел и колега Брадли Купър, който именно му и връчи наградата, съобщава „People“.

Брад се качи на сцената и каза мили думи за своя приятел като не пропусна да отбележи, че именно той е причината да е трезвен. Пит също така добави, че откакто е зарязал алкохола всеки ден се чувства по-щастлив.

Брад Пит

Снимка: Getty

През 2017 г. Пит даде много лично интервю пред сп. GQ, в което откровено говори за миналите си проблеми и злоупотребата с наркотици и заяви, че живее чист живот след раздяла с актрисата Анджелина Джоли.

Навремето той сподели, че „децата му са всичко“, добавяйки, че драстичната промяна в начина на живот не го е оставила да се самоубие. „Все още има много красота в света и много любов. И много любов, която трябва да се даде. Всичко е наред. Това е просто живот“, каза той.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари