IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кая Гербер готви сватба с бившия на Ариана Гранде

13 януари 2020 10 50

Пийт Дейвидсън все още бори наркотична зависимост

Снимка: БГНЕС

След като не успя да се ожени за певицата Ариана Гранде, комикът Пийт Дейвидсън се гласи да вдигне сватба с дъщерята на Синди Крауфорд – Кая Гербер.

Младият модел, наследил красотата на майка си е вече сгодена за Дейвидсън, който в момента си има доста сериозни проблеми, свързани с наркотици. Източник, близък до звездите, разкрива пред „Star“, че Пийт в момента е затънал покрай зависимостта си и страда от депресия.

Тази новина едва ли се харесва на родителите на Кая – Синди и съпруга ѝ Ранди Гербер, които според думите на източника са съкрушени и искали да говорят с тях да намалят темпото. Синди и Ранди били ужасени от идеята да видят сега дъщеря си бременна. Кая в момента гради кариера в модния бизнес и появата на едно бебе със сигурност би я спряло в професионалните ѝ ангажименти.

Все пак родителите на Кая помагали на Пийт да се справи с порочния си навик и били загрижени за здравето му.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @super_kaia_daily на

През ноември миналата година стана ясно, че Пийт Дейвидсън и Кая Гербер са двойка. Двамата бяха доста следени от папараци, докато не ги издебнат заедно. Вече на профила в социалните мрежи на модела постоянно има снимки на двамата.

Комикът бе сгоден за Ариана, а имаше и афера с Кейт Бекинсейл.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари