IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карди Би иска да стане политик

19 януари 2020 15 00

Рапърката имала много идеи за своята страна

Карди Би иска да стане политик

„Мисля че искам да бъда политик. Аз наистина обичам правителството дори когато не съм съгласна с него“. Това написа певицата Карди Би в своя официален профил в Twitter.

По думите на изпълнителката, на нея често ѝ хрумват много идеи, които могат да бъдат от полза за властта. Коментирайки темата за бъдещата ѝ политическа кариера, тя сподели още, че все пак трябва да се образова, за да седне на масата на преговорите.

Няма никакво значение колко на брой оръжия има една страна, ако не разполага с правилните хора, които да я управляват, посочва Карди Би, обяснявайки че стигнала до този извод след като гледала документални филми за войни.

Рап изпълнителката често споделя своята гражданска позиция в социалните мрежи. Наскоро тя разкритикува управлението на Доналд Тръмп:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Cardib (@iamcardib) на

„Тъжно е, че този човек излага американците на опасност. Най-глупавият ход на Тръмп до момента... Подавам молба за гражданство в Нигерия “.

Според Карди Би, много граждани на Америка се гордеят с националността си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Cardib (@iamcardib) на

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари