IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изненада: Памела Андерсън се омъжи

22 януари 2020 15 00

Тя се венча тайно за Джон Питърс

Снимка: БГНЕС

Памела Андерсън и Джон Питърс са се омъжили в понеделник на тайна церемония в Малибу. Новината беше потвърдена от говорителя на богата наследничка. На тържеството са присъствали синовете на Андерсън – Брандън и Дилън, както и трите дъщери на Питърс.

Двамата съпрузи имаха връзка през 80-те години, но сега вече официално са семейство. Това е пети брак и за двамата. Питърс проговори пред „Hollywood Reporter“, че е чакал Андерсън цели 35 години. „Има много красиви момичета по света, но аз искам само Памела“. Той добавя, че сегашната му съпруга го вдъхновява и обещава да я защитава през целия си живот.

През 2015 година Памела се закани, че никога повече няма да мине под венчилото. „Бракът е трудно нещо. Няма да го правя повече. Имала съм достатъчно“, казва тя пред ET. Все пак тя признава, че има хора, които може да откраднат сърцето ѝ.

„Искам един мъж да ме учи. Искам да ме третира като дама. Бъди мъж, бъди чувствителен, бъди силен, бъди умен и мил“, обясни тя пред Maxim Australia в началото на годината. 

Предишната връзка на Памела Андерсън беше с футболиста Адил Рами, с когото обаче тя се раздели заради изневяра. Актрисата дори обвини спортиста, че често я е насилвал и никак не е била щастлива с него. От своя страна, Джон Питърс е известен на публиката не толкова със своя личен живот, а с професионалните си успехи. Той е продуцент на „Роди се звезда“ и притежава правата на филмите за Супермен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ happy life

Публикация, споделена от The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) на
 

Памела Андерсън: Мъжете, гледащи порно, не стават за любовници! 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари