IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криско вае мускули във фитнеса

22 януари 2020 18 00

Рапърът си нае треньор

БГНЕС

„Нова година – нови начинания!“. Това написа Кристиан Талев – Криско в своя профил в Instagram и разкри на феновете си, че през 2020 иска да претърпи трансформация и да натрупа малко мускули.

Рапърът сподели кадър, на който е в залата със Сами Хосни. Той ще ползва услугите на фитнес инструктора, който участва във „Фермата“, за да заякне.

Много от последователите на Криско в социалната мрежа го поздравиха за решението и му пожелаха успех в новото начинание.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Krisko (@kriskobeats) на

„Когато един човек е показал брутално постоянство и е постигнал резултати в различни аспекти от живота си, тогава е само въпрос на време и стратегия, за да стане шампион и във фитнес сферата. 2020 ще бъде“, коментира от своя страна Сами, който е изготвил специална програма за своя клиент. 

Изминалата година бе успешна за Криско. Освен няколко нови парчета и проекти, които започна, рапърът стана татко на момиченце. 

Бг звезди, които се сдобиха с бебета през 2019 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

12345 ( преди 4 години )
'брутално постоянство" ??? Грубо, сурово, недодялано, вулгарно "постоянство" ми звучи отвратително пошло.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар