IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин, какъв е този мустак?

26 януари 2020 16 30

Фенове помолиха певеца да се обръсне

БГНЕС

„Джъстин, какъв е този мустак?“. Този въпрос зададоха фенове на Джъстин Бийбър по повод последните му снимки в Instagram. Дали защото му харесва или някой му е казал, че е модерно, изпълнителят продължава да поддържа малки мустачки над устните си, които явно не допадат на най-върлите му последователи.

„Не ти отиват“, „Приличаш на чичка“, „Хейли харесва ли ги? Ужасни са!“, „Обичам те, но те моля да се обръснеш“, гласят някои от коментарите под кадрите на певеца.

До момента изпълнителят не е отговорил на коментарите за мустаците му, които мнозина смятат за смешни и неотиващи на все още „детското му излъчване“.

5 звезди, които не крият, че имат хронични заболявания

Наскоро Джъстин Бийбър обяви, че са му открили лаймска болест и хронична мононуклеоза. Именно здравословните проблеми на певеца са били причина той да спре за малко с изявите и да спре да използва социалните мрежи. Голяма част от промените по кожата му също са свързани с тях, разкри той. 

Въпреки че вече се лекува, съпругът на Хейли Болдуин често изпада в меланхолично настроение и това си личи по публикациите му в социалните мрежи, където на много от снимките изглежда изморен и угрижен. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари