IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като татко: Бруклин Бекъм си татуира имената на роднините си

29 януари 2020 10 30

Момчето уверено следва стъпките на баща си

Снимка: БГНЕС

Най-големият син на Виктория и Дейвид Бекъм явно иска да стигне известния си баща по брой татуировки. Запалените фенове на футболиста много добре знаят, че той има безброй рисунки и надписи по тялото си. Повечето от тях са свързани със семейството, като Дейвид дори си татуира имената на съпругата и четирите си деца.

Идеята най-вероятно се е харесала и на Бруклин Бекъм и той повтори постъпката на баща си. Във вторник 20-годишният син на Виктория и Дейвид показа на последователите си в социалните мрежи, че се се сдобил с нови надписи по тялото. Те са в чест на неговите двама братя Ромео и Круз и на сестра му Харпър Бекъм.

Татуировките се намират на средния, безименния пръст и кутрето. Бруклин публикува снимка, на която може да се види, че момчето има и син лак на ноктите си. Освен имената на роднините си, 20-годишният Бекъм има и нарисуван меч, както и числото 1975, което символизира рождената година на Дейвид. 

Това не е първият път, в който Бруклин си прави татуировка, която посвещава на братята и сестра си. Над лакътя си той има числата 02, 05 и 11, които символизират годината на раждане на всеки един от тях. Ромео Бекъм е роден през 2002, Круз – през 2005, а Харпър се появи само преди 8 години. 

20-годишният Бекъм обаче има дълъг път пред себе си, за да достигне баща си. Дейвид започна да посвещава татуировки на децата си още през 1999 година, когато Бруклин се появи на бял свят. Тогава той изписа името му на кръста си. След това се появи Ромео, а с него и надписът на рамото на футболиста. Круз отново се намира на гърба, а Харпър е на гърдите на баща си. 

Дейвид също така има и думата „Buster“, която се свързва с прякора, който футболистът е дал на Бруклин като малък. Звездата има и татуировка на Исус, който е държан от три ангела, символизиращи тримата синове на семейство Бекъм. А що се отнася до Харпър, нейното „красива дама“ е изписано точно до името ѝ, а баща ѝ също има и нейна рисунка татуирана на вътрешността на ръката му. 

Виктория Бекъм нае сина си, Бруклин снима новата ѝ колекция

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари