IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бивш иконом на принцеса Даяна: Тя искаше синовете й да са щастливи

29 януари 2020 16 30

Пол Бруел се обяви в подкрепа на Меган и Хари

Снимка: Getty

Смъртта на принцеса Даяна беше шок за целия свят. Майката на принцовете Уилям и Хари загина в катастрофа в Париж през 1997 година, а до ден днешен много хора смятат, че инцидентът всъщност е бил предизвикан от кралското семейство. Даяна не се подчиняваше на много от стереотипите, които дворецът налагаше и често излизаше извън рамката на определението „принцеса“.

Бракът ѝ с принц Чарлз е бил далеч от перфектния и накрая нещата завършват с развод, а Даяна многократно е твърдяла, че съпругът ѝ е изневерявал със сегашната си съпруга Камила. Когато Меган Маркъл влезе в кралското семейство, много от почитателите ѝ смятаха, че тя ще действа като майката на принц Хари.

И всъщност донякъде са прави. Може би, Меган не успява да плени Великобритания, както го правеше Даяна, но пък постигна успех с нещо, което принцесата на Уелс никога не успя да направи. Меган Маркъл и принц Хари напуснаха кралското семейство и избраха да живеят нормален живот в Канада. А много от почитателите на кралското семейство добре знаеха, че това е най-дълбокото желание на покойната принцеса. 

Решението им предизвика множество мнения, които варираха в двете крайности – едни подкрепяха кралската двойка, а други твърдяха, че това е нарушаване на традициите в двореца. Разбира се, имаше и такива, които обвиняваха Меган за това, че е накарала съпруга си да изостави кралското семейство. Принц Хари обаче побърза да потуши тези слухове и обяви, че самият той е взел крайното решение.

Един от поддръжниците на херцозите на Съсекс се оказа бившият иконом на принцеса Даяна. Пол Бруел сподели в Инстаграм снимка на принцесата на Уелс с двамата си синове и час от писмо, което тя е написала до служителя си. 

„Обичам момчетата си до смърт и се надявам семената, които съм посяла да порастат и да донесат силата, знанието и сигурността, които са им нужни“, пише тя.

Джордж Клуни: Тормозят Меган като принцеса Даяна

Останалата част от писмото остава скрита за публиката, но Бруел твърди, че всеки около Даяна е усещал огромната ѝ привързаност към децата ѝ. Той разкрива, че е решил да сподели писмото, тъй като иска да покаже на света, че принцесата е искала децата ѝ да се чувстват щастливи и свободни в този свят. 

„Това са думи на една майка, която изразява безрезервната си любов. Те са все още толкова актуални, колкото бяха и преди 24 години, когато тя ми изпрати писмото“.

Бившият иконом не за първи път споделя спомени от времето си с принцеса Даяна. Когато стана ясно, че Меган и Хари ще напуснат кралското семейство, той обяви своята подкрепа към двойката и изрази своята сигурност, че желанието на покойната принцеса винаги е било синовете ѝ да имат щастливо бъдеще. 

Вдъхновяващи мисли на принцеса Даяна

По повод рождения ден на принцеса Даяна пък Пол Бруел сподели нейна снимка в Инстаграм и написа: „Никога няма да бъдеш забравена и много ме натъжава това, че никога не видя любовта, която твоите момчета откриха и прекрасните внуци, които трябваше да прегръщаш“. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари