IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съпругата на Коби Брайънт: Трудно си представям живота, благодаря за подкрепата!

30 януари 2020 10 30

Ванеса с първи думи след трагичния инцидент

Снимка: Getty

На 26 януари вечерта светът спря за няколко минути. Новината, че баскетболистът Коби Брайънт, дъщеря му и още 7 души са загинали в катастрофа с частен хеликоптер обиколи социалните мрежи за секунди. Първи за инцидента съобщиха от TMZ, които след това попаднаха под множество критики от страна на фенове и полиция затова, че не са отдали нужното уважение на жертвите и техните семейства.

Коби и 13-годишната Джиана Брайънт са пътували към Лос Анджелис, за баскетболен мач, в който трябвало да участва и момичето. Срещата е била насрочена да се проведе в академията на спортиста.

След като новината беше разпространена официално и от полицията, светът побърза да изпрати своите съболезнования и подкрепа към семейството на Коби. Той беше женен за Ванеса Брайънт от 19 години и заедно имаха четири момичета – Наталия, Джиана, Бела и Капри. В сряда тя наруши мълчанието си и изрази своите благодарности към всички, които са помислили за нея и дъщерите ѝ в този момент.

Ванеса публикува снимка на цялото семейство в Инстаграм, с която разчувства всеки един потребител в социалната мрежа. „Аз и моите момичета искаме да благодарим на всички, които изпратиха своята подкрепа и любов през този ужасен период. Благодаря за молитвите. Със сигурност имаме нужда от тях“, пише съпругата на легендарния баскетболист.

„Искаше ни се Коби и Джиана да останат с нас завинаги“. 

Тя добавя, че трудно си представя как животът ще продължи без съпруга ѝ и малката ѝ дъщеря. „Но се събуждаме всеки ден и се опитваме да продължим, защото светлината на Коби и нашето момиченце Джиана ни показва правилния път“. Ванеса поиска от медиите и феновете да уважат личното пространство на семейството ѝ и да ги оставят да се справят с този тежък момент.

Съпругата на Коби обяви, че от фондацията на спортиста ще учредят фонд, с който ще помогнат на останалите семейства, които са засегнати от тази трагедия. Другите жертви са бейзболният треньор Джон Алтобели, съпругата му Кери и дъщеря им Алиса, която е съотборничка на Джиана в баскетболния отбор, Кристина Маузер – треньор по баскетбол в училището на Джиана, Пейтън Честър и майка ѝ Сара Честър, както и пилотът Ара Зобаян. 

Много от приятелите на семейството изразиха своята подкрепа под поста на Ванеса. Елън Дедженеръс, която едва сдържа сълзите си по време на шоуто си в понеделник, написа, че в момента светът изпраща цялата си любов към момичетата на Коби. „Дано я почувстваш“. 

Преди смъртта на Джиана и Коби профилът на Ванеса в социалната мрежа беше поверителен, но след това тя го направи публичен. Феновете веднага забелязаха, че тя е сменила профилната си снимка с такава на съпруга си и дъщеря си, които се прегръщат. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари