IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Бил Гейтс с годежен пръстен

30 януари 2020 14 40

Дженифър каза „Да“ на Найел Насар

БГНЕС

Дъщерята на Бил Гейтс получи годежен пръстен. Самата Дженифър съобщи в Instagram, че е казала „Да“ на своя приятел Найел Насар, с който излиза от няколко години.

23-годишното момиче написа в социалната мрежа, че е получила предложението за брак миналия уикенд.

Дженифър Гейтс сподели снимка, на която се е сгушила в прегръдките на любимия си.

„Найел Насар... нямам търпение да прекараме остатъка от живота си заедно – учейки, развивайки се, смеейки се, обичайки се“, обяснява тя към кадъра. 

Бъдещата булка споделя още, че би отговорила с „Да“ още милиони пъти. 

От своя страна, годеникът на Дженифър също се похвали, че ще вдига сватба: 

„ТЯ КАЗА ДА! Чувствам се като най-големия късметлия и най-щастливия мъж в света. Джен, ти си всичко, за което бих могъл да си мечтая... и много повече. Нямам търпение да израстваме заедно по време на това пътешествие, наречено живот, а вече не мога да си представя да го измина без теб. Обичам те повече, отколкото може да си представиш и ти благодаря, че превръщаш всеки ден в сбъдната мечта за мен. Оттук до вечността!“. 

Дженифър и Найел са заедно от близо 4 години. Онова, което ги свързва, е страстта им към конете. Освен това и двамата са учили в Станфорт – той има специалност по мениджмънт и икономика, а тя първо учи биология, като в момента продължава с медицина. 

Много от приятелите на бъдещите младоженци ги поздравиха за хубавата новина и им пожелаха да се разбират и обичат все така. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари