IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Мендес: Слава богу, че остарявам

3 февруари 2020 14 40

Актрисата отговори на нападки на фенове

БГНЕС

„Слава богу, че остарявам. Това означава, че все още съм тук“. Това написа Ева Мендес в Instagram, по повод коментари на нейни фенове, че годините вече ѝ личат. Съпругата на холивудската звезда Райън Гослинг уточни, че не се срамува от възрастта си.

„Ще бъда на 46 скоро и съм благодарна за всеки ден, в който остарявам. Надявахте се със злобния си коментар да ме накарате да се почувствам зле? Не стана. Напротив, постът ви ме кара да се чувствам благодарна. Така че благодаря, но аз все още съм тук“, коментира още тя по повод нападките към нея, че трябва да помисли за заличаването на бръчките.

Актрисата, която през последните години се отдаде на майчинството, споделя, че се чувства удовлетворена от живота, отделяйки повече време на съпруга и децата. По думите ѝ, тя е „по-загрижена“, но за нея майчинството е „красиво и лудо“.

Ева Мендес: Искам да съм пример за дъщерите ми

Ева Мендес и Райън Гослинг се радват на две момиченца – Аманда на 5 г. и Есмералда на 3. Говорейки за родителството и остаряването тя споделя още:

„Толкова е забавно, красиво и подлудяващо. Толкова е трудно, разбира се. Но нищо не може да се сравни с това да завърши деня ти, да влезеш в детската стая, да ги погледнеш, завиеш и целунеш; а после да се спогледаме с Райън и да си кажем: „Успяхме, направихме го!“ Толкова съм благодарна, че имам възможността да бъда у дома с тях“, обяснява още Мендес. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари