IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шинейд О‘Конър: Нямам приятели, щях да умра

4 февруари 2020 09 00

Певицата в откровено интервю за своята депресия и самоубийствени мисли

Снимка: Facebook

Шинейд О'Конър събра смелост да говори открито за своята ментална болест, разкривайки, че е била на косъм от смъртта.

Родената в Дъблин 53-годишна звезда разтревожи сериозно феновете си още в далечната 2017, когато през август качи в социалните мрежи 12-минутно видео, в което призна, че обмисляла да се самоубие през последните две години.

Звездата добави, че вече няма подобни мисли и това е в нейното минало. През изминалия уикенд тя се върна към онези времена и сподели в ирландското шоу на Томи Тийрнан: „Животът ми бе в сериозна опасност. Случваха ми се много неща, които биха подлудили всеки.

Сега се смея като погледна назад, но тогава беше страшно. Не обичам да страдам и не съм от тези артисти, които вярват, че трябва да страдат, за да събудят креативността си. Всъщност съм точно обратното и благодарение на Бог всичко това свърши.

Няма смисъл да гледаш назад, ако си добре, гледаш само напред. Ако не се бях обърнала към публичността, нямаше да съм тук днес и да говоря за това“, сподели О'Конър.

В своето драматично видео през 2017 Шинейд призна, че е много самотна и че се чувства „невидима“. Изглежда това не се е променило особено и към днешна дата тя продължава да няма приятели.

„Дали имам приятели? Не, нямам. Предполагам това е така, защото съм много самотна и защото страдам от агорафобия. Никой не знае затова, защото не го дискутирам, но имам страх от отворени пространства и почти не излизам. Често се изолирам и виждам, че хората искат да бъдат приятели с мен по грешните причини, което ме прави недоверчива“, добави певицата.

Слава богу, звездата се е взела в ръце и дори е запълнила графика си. През следващите месеци покрай турнето си тя ще посети Холандия, Кипър, Германия и Италия. Турнето ѝ започва през февруари в Северна Америка и ще продължи до юни, когато ще се отправи към родната Ирландия.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари