IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мила Йовович показа бебето

4 февруари 2020 17 40

Актрисата разкри как е кръстила момиченцето

БГНЕС

Ден след като стана майка за трети път, Мила Йовович показа бебето. Актрисата написа в Instagram, че тя и момиченцето са добре и сподели няколко кадъра от болницата.

Холивудската звезда уточни, че е родила рано сутринта на 2 февруари.

Бебето ще носи дългото име Осиан Ларк Елиот Йовович-Андерсън. Името, което актрисата и съпругът ѝ избрали, е типично за Уелс и се произнася накратко О-шин.

„Знам, че името е дълго, но семейството ми не бе съгласно със средното ѝ име“, разказва Йовович. По думите ѝ, когато порасне, третата ѝ дъщеря сама ще избере кое име най-много ѝ харесва и как да я наричат на галено. 

Мила показа как съпругът ѝ и другите им две деца гушкат новороденото. Актрисата показа и как кърми бебето, без да се срамува, че се вижда част от гърдите ѝ. 

„Тя е толкова красива. Нейната коса е по-светла от тази на другите момичета... Тя е нашето бебе чудо и сме толкова благодарни, че я имаме“, сподели още звездата.

Мила Йовович

Източник: Instagram 

Мила Йовович призна, че последните няколко нощи са били доста тежки за нея и тя смята да си отпочине и да се отдаде напълно на малката Осиан. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари