IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шанън Дохърти призна: Ракът се завърна

5 февруари 2020 08 30

Актрисата се бори с четвърти стадий

Снимка: Getty

Битката на Шанън Дохърти с рака продължава. 

Преди 5 години тя беше диагностицирана с рак на гърдата, заради което й се наложи да си направи едностранна мастектомия. През 2019 година тя сподели актрисата сподели пред списание Health, че е в ремисия. 

Сега обаче Дохърти призна, че ракът се е завърнал и вече е в четвърти стадий. Актрисата сподели пред ABC News, че е знаела за диагнозата повече от година, но е искала да запази състоянието си в тайна. 

Шанън Дохърти

Снимка: Getty

По това време тя снимка новите епизоди на обичания телевизионен сериал Bevelry Hills, 90210. Оригиналната му премиера е през 1990 година, а Дохърти влиза в ролята на Бренда Уолш. Последният епизод на сагата е през 2000 година, но 9 по-късно се роди идеята за BH90210. 

Той беше представен пред публиката на 7 август 2019 година, но приключи безславано на 11 септември същата година. Шанън Дохърти взима участие и в снимането на новите епизоди, когато научава и стршната диагноза.

"Беше доста горчив хап за преглъщане. Имаше дни, в които се чудех, защо това се случва точно на мен", казва тя пред ABC News.

Актрисата добавя, че първата й реакция е било притеснението от това как ще съобщи новината на семейството си. В момента Шанън е в третия си брак с фотографа Кърт Исуариенко. 

Шанън Дохърти

Снимка: Getty

Решението да признае за диагнозата си пред света идва, след като стана ясно, че по-късно през седмицата съдът в Лос Анджелис ще публикува документи по дело, свързано с актрисата. Именно в тях се съобщава за здравословното й състояние.

"Бих искала хората да го чуят от мен. Не искам да бъде извъртяно по някакъв начин. Не искам да дойде от съдебен документ. Искам да бъде истинско и лично. Искам аз да определям правилата", каза още Дохърти.

Делото, което тя е завела, е срещу застрахователната компанията State Farm. Актрисата обвинява фирмата, че е повредила дома й по време на пожарите в Лос Анджелис през 2018 година. Според звездата, State Farm е трябвало да плати повече за щетите, които тя е поркила от собствения си джоб.

Шанън Дохърти

Шанън Дохърти и Кърт Исуариенко. Снимка: Getty

"Опитах се. Свързах се със застрахователната ми компания. Обадих им се, но те ме размотаваха от служител на служител. Затова и започнах да ги съдя", казва Дохърти. Тя добавя, че процесът е един от най-ужасните периоди в живота й. 

Не пречи само на визията: Наднорменото тегло води и до рак

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари