IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулиана Гани показа малкия Давид

10 февруари 2020 17 40

Плеймейтката направи пищна погача

Булфото

Джулиана Гани показа първи снимки на малкия Давид. Плеймейтката сподели във Facebook няколко кадъра от погачата на бебето.

„Минаха 40 дни откакто сме родители. Беше забавно, беше щуро и красиво. Върнахме се в детството, където Бам-Бам ни беше приятел. Едно от любимите детски филмчета на всички нас оживя вкъщи!“, написа щастливата майка.

Гани, която много бързо влезе във форма след раждането, е избрала пищна тематична украса за първия празник на сина ѝ. Тя и приятелят ѝ Илиян Найденов са се снимали с бебето на фона на много жълто-оранжеви балони и торта с популярните герои от анимацията „Семейство Флинстоун“ – момченцето Бам-Бам и червеният динозавър Дино.

За погачата Джулиана е избрала да облече бебето с бяло боди – на предната му страна пише „Prince“ („Принц“), а на гърба има златни ангелски крила. 

Припомняме, че носителката на титлата „Мис Силикон“ роди в началото на януари тази година. Заради пластичните си операции на бюста тя избра да не кърми детето. 

Наскоро една от близките приятелки на Джулиана – Александра Петканова отпразнува първия рожден ден на сина си Габриел. Плеймейтката, която стана кума на модела и тв водещия Даниел Петканов в „ВиП брадър“, се радва, че децата им са с малка разлика и ще си играят заедно. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Вече майка ( преди 4 години )
Страхотна украса, страхотна торта, страхотна форма след раждане, но как точно
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар