IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стегнато тяло ли? Уил Смит се хвали с бирено коремче

7 май 2021 11 00

Звездата призна, че е в най-лошата си форма

БГНЕС

Пандемията ни се отрази повече негативно, отколкото позитивно. Близо 90% от нас се оплакват, че водят по-заседнал начин на живот заради изолацията. А това носи със себе си някои вредни навици и излишни килограми. Това може да потвърди Уил Смит, който също като много българи след трапезите по Великден, призна, че е напълнял.

„Аз съм в най-лошата форма в живота си“, призна актьорът и показа в Instagram биреното си коремче.

Звездата от „Лоши момчета“ се снима по боксерки в градината си и бе откровен с феновете, че последните месеци си похапвал повече, вследствие на което изглежда по въпросния начин.

По-късно Смит, който през последната една година стана влогър и започна да прави свое шоу в социалните мрежи, позира гордо пред обектива и призна, че не се срамува от тялото си, но трябва да направи нещо. И това ще стане пред очите на верните му фенове.

„Обичам това тяло, но искам да се чувствам по-добре“, сподели Уил.

Холивудската звезда смята да спре мъфините и всякакви други солени и сладки изкушения, които поглъщал безразборно по време на пандемията. И за да са почитателите му в течение на това, което прави по пътя към промяната, той ще направи нова поредица в YouTube. В шест епизода, той ще покаже своята трансформация, с което иска да мотивира все повече хора да го последват.

Разбира се, за да постигне по-добър резултат и да свали натрупаните килца, Смит ще ползва съветите на специалисти по хранене и диетика, както и инструктори, които ще му бъдат гости всеки път.

Какъв бе режимът на Уил Смит преди пандемията?

В перфектна форма за „Отряд самоубийци“

Истината е, че както много други известни имена в Холивуд, той напълнява или отслабва, за да влезе в конкретен образ. Преди да започнат снимките на „Отряд самоубийци“, той минава на специален режим и тренировки, за да изглежда добре. А личният му треньор Смит Фъргюсън разкрива пред Men's Journal, че за него било истинско предизвикателство да подготви упражненията за Смит, защото той скъсал връзка на крака и трябвало да внимава, за да не се контузи отново.

Уил Смит,

БГНЕС

„Успяхме да изградим раменете, за да придадем онзи истински екшън вид, който искахме да постигнем“, разказва той.

За да влезе в перфектна форма, тогава Уил изпълнява комбинации от лицеви опори, вдигане на тежести от лежанка, преси за корем, рамене и гръб... Понякога той тича по 5-6 километра.

Смит следи калорийния прием

Преди да се застои у дома и да спре да работи толкова интензивно, Смит набляга на режим, който включва месо, плодове и зеленчуци, като следи калорийния прием. Тогава яде предимно нисковъглехидратни храни, като често в менюто си има пилешки гърди, които са добър източник на протеини. Понякога си приготвя броколи на пара или запечени сладки картофи.

„Обикновено приемаше около 3 500 калории и стига да се съобразяваше с това, не ме интересуваше колко ястия има за деня. Обикновено правехме около пет“, продължава Фъргюсън пред Men's Journal.

Позволява си вредни храни

Смит също е почитател на така наречените „мръсни дни“, в които всеки яде любимите си храни, сред които пица, снаксове и крънчове. Но основното, което спазва, е да не прекалява с количеството и на следващия ден да се ограничи повече.

Днес по снимките на Уил можем да заключим, че със сигурност среднощните му ставания и ходенето до хладилника са му донесли поне 10 излишни килца, но важното е, че той има желание да се отърве от тях. А с каква диета ще го направи и колко често ще се поти във фитнеса, предстои да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари