IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-глупавите подаръци за Свети Валентин

13 февруари 2012 09 07

Не правете тези грешки

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Днес е Свети Валентин и ако все още се чудите какво да подарите на половинаката си - побързайте. За да не направите някоя "фатална" грешка все пак вижте какво да НЕ купувате. Ето ги и най-неподходящите и глупави подаръци по случай Свети Валентин.

Детективски романи

Момчета, ако решите да подарите на своята приятелка някоя мистерия, то не се чудете, ако и тя мистериозно изчезне. Дори ако половинката ви е пристрастена към тези романи, това е изключително неподходящ подарък за празника на влюбените.

Снимка: typepad.com

Тъпо бижу

Бижуто е подходящ подарък за вашето момиче, стига да не крещи : „Аз съм толкова безсмислено!". С бижу с надпис от рода „Обичам те повече от бира, а аз наистина обичам бира" може само да си изпросите плесник , така че ВНИМАВАЙТЕ!

Възглавница „Моето момче"

Доста глупав и отчаян подарък. Въпреки че е възможно някои момичета да го намерят за сладурско,това е твърде наивен подарък и не е добра идея, особено ако сте в началото на връзката си.

Карта за фитнес

Не си и помисляйте за подобен подарък на Свети Валентин. Така вместо да впечатлите любимата, рискувате да я обидите с намека, че не е във форма и има нужда от упражнения.

Любовен суичър

Това е обща дреха за мъжа и жената с четири ръкава и една голяма качулка. Виждали ли сте двойки, разхождащи се в подобно нещо? Едва ли. Това би бил най-неудобният и безвкусен подарък, затова е по-добре да го пропуснете.

8-битова тениска

Тези тениски съществуват в мъжки и дамски вариант и когато и двамата сте на близко разстояние един от друг, сърцата започват да светят до пълно зареждане. Това означава, че вашата възлюбена е в близост и може бързо да я намерите, за да я прегърнете. Някои от вас може да сметнат това за сладко, но всъщност не е.

Среща с децата

Запомнете, че това е вечерта на любовта – времето, което трябва да посветите един на друг в усамотение далеч от децата. Само за една вечер.

Анти-стрес курсове

Ако подарите такъв курс на половинката си, може да си навлечете неприятности. Тази ваша инициатива ще бъде приета негативно, въпреки добрите ви намерения. Ако искате да отпразнувате Свети Валентин в спокойна среда, по-добре не експериментирайте с търпението на човека до вас.

Дистанционно с команди за Жената

Глупаво? Това не само, че е глупаво хрумване, но е в тотален противовес с деня, празнуващ любовта.

Сигурни сме, че се сещате за още, така че ще се радваме ако ги споделите, за да помогнете на някой в нужда!

Автор на статията:
Диана Йорданова

КоментариКоментари

Olympia ( преди 12 години )
Но дистанционно с команди за Мъжа би било приемлива алтернатива :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
13 ( преди 12 години )
Изключителн безсмисена статия, защото "глупавите" подаръци ги няма у нас!!! Ние сме интелигентни, не ни копирайте ГЛУПАВИ статии!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар