КИА Соул посрещна гостите на Ретро Клуб „Лозенец“ – новото любимо морско място не само за българските меломани, но и за всички любители на ретро музиката. Освен на индивидуално решените модели Соул, гостите на клуба се насладиха на една незабравима музикална вечер в компанията на поп идола Васил Найденов.

С двучасов музикален маратон незалязващата поп звезда откри сезона в популярния черноморски курорт Лозенец. Той изуми ретро меломаните с шоуто си, което продължи повече от два часа. Вечните му хитове оставиха без дъх публиката, която заедно с него изпя най-популярните му парчета и го извика неколкократно на бис.

Сред аплодиращите гости на клуба бе голяма звездна компания. Захари Бахаров с половинката му Диана Алексиева се забавляваха до зори с Нина Николина и Теодора Духовникова, като непосредствено до тях купона подгряваха секссимволите Владо Карамазов и Юлиан Вергов.

Само преди месец КИА Соул и носителката на приза „Албум на годината 2014“ осъществиха нестандартна премиера на покрива на шоурума на КИА в София. Рут Колева представи новата си песен „Breath taking moment“ заобиколена от няколко ексцентрични модела КИА Соул.

Спиращ дъха е авангардният облик на КИА Соул. Ярките тонове и богатата цветова палитра създават допълнително усещане за индивидуалност. Модерното облекло и свежите тонове в комбинация с атрактивна визия са гаранция за успех за всеки потребител с модерен дух и нестандартно мислене.

И интериорът на новия КИА Соул е нетрадиционен. Елементите са вдъхновени от музикални звукови вълни: скоростен лост с кръгла форма, кръгообразни контролни уреди монтирани на волана и сферични високоговорители – хармонично подредени за да създадат органичен, свеж вид. Всичко, което трябва да направите е да добавите любимите си Соул мелодии.

Освен че изглежда невероятно стилен, салонът на Соул е оптимизиран така, че да предостави максимално пространство и удобство на всички свои гости. Без значение от посоката – градски шопинг или дълго пътешествие – несравнимият комфорт и фешън атмосфера зарежда с настроение и инспирира за нови приключения.

И защото КИА Соул е напълно отговорен за безопасността на своите гости, той е притежател на поредица активни и пасивни мерки за сигурност, които гарантират протекция при всякакви пътни ситуации – Асистент за потегляне по наклон (HAC), Система за контрол на стабилността (VSM), Система за контрол налягането в гумите (TPMS), Система за автоматично паркиране и др.

Новият КИА Соул не е просто удивителен, той е модел със силно изразена индивидуалност.

Всъщност толкова стабилен, че с гордост се предлага с безпрецедентна 7-годишна гаранция (или 150 000 км), точно както цялата моделна гама на КИА.