IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 дразнещи неща, които мъжете правят във фитнеса

5 януари 2016 06 00

Ако не можете да ги игнорирате, по-добре се насочете към залите само за дами

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Вдигате тежести във фитнеса и тайно се надявате „скалата“ вдясно най-накрая да се разкара от гладиатора, тъй като искате да поработите за гърба си. Нещо обаче определено не е наред... А, да, онзи зловещ тип в ъгъла не спира да ви изпива с похотлив поглед през последните 15 минути. Не се паникьосвайте и не реагирайте!

Във фитнеса може да срещнете всякакви мъже и по-добре ги игнорирайте и приемете дразнещото им поведение или просто сменете залата. През последните години станаха доста модерни залите за жени, така че ако не можете да се справите с „вредните навици“ на мъжкия пол във фитнеса е време да посетите някой от тях. А господата определено могат да бъдат доста дразнещи и разконцентриращи. Вижте защо:

1. Разхвърляни са

Около уредите може да видите разхвърляни тежести, кърпи с пот, бинтове и какво ли още не. Освен това мъжете са доста егоистични и когато настройват конкретен уред за своята програма, после дори не си правят труда да сменят тежестите или скоростта, както са били в началото.

2. Пускат пиперливи коментари

И то не само със сексуален подтекст! Не се изненадвайте, ако някой мачо започне да ви поучава, че не се справяте добре с тренировката и се присмива на факта, че не сте машина като него.

3. Зяпат ви сякаш сте последната жена на земята

Мъжкото внимание е хубаво нещо, помага за самочувствието, но все пак може да ви накара да се почувствате адски неловко. Никой не иска да бъде гледан под лупа, когато се поти до припадък и изглежда възможно най-неугледно. А и вие сте в залата да работите, не да си търсите гадже, така че тяхното внимание излишно мести фокуса ви от тренировката.

4. Не спират да се гледат в огледалото

Още ли смятате, че мъжете не са суетни? В залата може да срещнете десетки екземпляри, които не спират да пъчат мускули в огледалото.

5. Забравят да сложат дезодорант

Лошата миризма в залите е може би едно от най-неприятните неща. Ако имате чувствителен нос, по-добре потърсете по-малко посещаван фитнес или тренирайте у дома

6. Остават потни петна навсякъде

Както вече изяснихме, представителите на силния пол не се съобразяват с никого. Дори не им пука, че потта им оставя мокра диря след тях и огромни петна по седалките на отделните фитнес уреди. Май е по-добре да си носите резервна кърпа.

7. Изпускат тежестите прекалено силно

На тях не им трябват звънчета, можете да ги локализирате във всеки един момент, тъй като буквално хвърлят щангите и дъмбелите на земята, след като са приключили с тях.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари