IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пищната Кейт Ъптън за трети път на корицата на Sports Illustrated

15 февруари 2017 14 40

Вижте другите горещи красавици в новия каталог за бански костюми

Снимка: Sports Illustrated

Снимка: Sports Illustrated

Стройната и пищна американска красавица Кейт Ъптън е за трети път на корицата на престижния каталог за бански костюми Sports Illustrated 2017-а.

Кейт е била на кориците на изданието през 2012-а и 2013-а година. Този път 24-годишната блондинка може да се похвали с три различни визии и корици, коя от коя по-секси.

Мис Ъптън все още не е настигнала рекордьорката с най-много корици на Sports Illustrated – Ел Макферсън, която се е появявала цели пет пъти.

„Бях много развълнувана, когато ме поканиха пак да се снимам за SI“, споделя Кейт за завръщането си в изданието. „Особено, когато тази година темата на списанието е, че всяка жена, на всяка възраст и с всеки тип тяло трябва да бъде приета. Беше вдъхновяващо за мен“, добавя тя.

Другата страхотна хубавица, която е снимана в изданието, е съпругата на бейзболиста Дерек Джетър – Хана Дейвис. Тя разкри преди дни, че е бременна с момиченце и че е направила сесията за Sports Illustrated един ден след като е разбрала, че ще става майка за първи път.

Вижте снимките на другите красавици, които са снимани в новия брой на Sports Illustrated в нашата галерия!

Това са предишните две корици на Кейт; Снимка: Sports Illustrated

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари