IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 модни съвета за мъже

16 април 2017 14 15

Задължителни и изпробвани

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Модата определено никога не е била индустрия, предназначена само за жени.

Напротив, съвременните мъже все повече се интересуват от начина, по който изглеждат и обръщат повече и повече внимание на външния си вид.

Разбира се, дрехите и тенденциите не трябва да се пренебрегват. В крайна сметка, те са част от така важното първо впечатление и създават усещане в другите, че срещу нас стои не просто добре изглеждащ, но и прецизен мъж.

Представяме ви 3 задължителни модни съвета за силните половинки.

1. Точният размер

Едно от най-важните неща, което не трябва да се пренебрегва никога, е да избирате правилните размери. Понякога дори и най-малката разлика може да бъде изключително определяща за цялостния начин, по който изглеждаме. Нито по-малко, нито по-голямо, а точно.

2. Ключът е в семплото

Ако искате гардероб, в който всичко да ви стои перфектно, не прекалявайте. Класическите компоненти са си спечелили славата на вечни и това не е случайно. Понякога обикновена бяла риза, дънки и пуловер са не просто достатъчно, а необходимо. Не се изхвърляйте с твърде дръзки решения.

3. Обърнете внимание на аксесоарите

Никоя визия не е перфектна, ако няма идеални аксесоари към нея. Най-важното е да изберете часовник, обувки, колан и връхна дреха, които да си отиват и да се допълват. Малките неща издават за това, че обръщате внимание на детайлите, а това винаги прави добро впечатление.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари