IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да ни върже в сайт за запознанства?

5 май 2017 08 10

Мъжкарско поведение и интелигентност привличат жените

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

За мъжете е относително трудно да открият жена в чата. Обикновено красивите мацки нямат желание да отговарят, защото „търсели нещо специално“. Дрън-дрън. Ключът в интернет запознанствата е търпението. Освен това не е лошо малко да послъжете за себе си. Последното обаче трябва да е умерено, защото нали знаете, че истината винаги лъсва...

В общия случай от вас се иска да представите себе си във възможно най-добра светлина, която обаче да се припокрива поне малко с реалността.

Според един от популярните чуждестранни сайтове за запознанства, дамите се впечатляват от мъже, които четат. Администраторите на въпросния сайт са забелязали, че когато някой отбелязва четенето на книги като свое хоби, активността към неговия профил се повишава.

Мъжете, любители на книгите, получават с 19% повече съобщения спрямо другите в чата. Това е така, защото изглежда, че дамите обичат по-интелигентните представители на силния пол. На тях жените биха се доверили, което е основната част от мисията ви в сайта за запознанства. Ако една дама не ви се довери в чата, то идеята за среща е абсурдна.

Как се печели доверие в чата?

Основното нещо е вашият профил. Той трябва да съдържа оскъдна информация за вас. Редно е да кажете откъде сте, на колко години и с каква цел сте в мрежата. Най-политкоректното е да кажете, че сте в сайта за нови приятели. Останалото създава лошо впечатление. Снимката ви, разбира се, трябва да е приветлива, с усмихната гримаса и добро качество. Дотук добре, това беше лесното.

Най-трудното в чата е да бъдете търпеливи. Интернет комуникацията обикновено ни кара да бързаме, да искаме все по-бързо човекът отсреща да се появи я в кафенето отсреща, я в леглото ни. И все тласкаме нещата натам. А не бива. Доверието изисква поне 3 часа опознавателен чат. Не при всички, разбира се. Само с онези, които първоначално се дърпат.

За създаването на доверие също играе роля споделянето на лична информация. Разказването за преживяванията ви е ценно за отсрещната страна. Това би накарало една дама да се чувства специална. Човешкият подход в чата е много важен. Разказът е едно, другото е да уцелите точния момент. Някак не е уместно да поискате голи снимки, когато тя разказва за работния си ден... Нали, трябва да има съобразяване.

Последният елемент от съвкупността, изграждаща вашия позитивен образ, е начинът ви на писане. Дори да не сте най-грамотният човек на света, писането на кирилица прави добро впечатление. „zdr, ko pr“ напомня за пубери от 8 клас. Някак не е сериозно.

Не е като да може да се каже, че има универсален тип мъж за всички жени. Но мъжкарското поведение винаги притегля дамите. Метросексуалното поведение вече не е на мода. Завръща се тежкото разграничаване: мъжът е мъж, жената е жена. Средното положение отпада, което значи, че действията от несигурност ще ви изпратят в кошчето с блокирани абонати.

Мъжът трябва да бъде точен и коректен към дамите във всяко отношение. Откровеността също е адски важна. Без тези качества той би бил загубен.

Подготви: Александър Градинаров

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари