IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тяло на седмицата: Хамелеонът Бела Хадид

17 декември 2017 09 00

Манекенката, която рядко се усмихва

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Бела Хадид вече е част от супермоделите на световния подиум, дефилира и на последния спектакъл на Victoria's Secret в Шанхай. В началото на своята кариера тя бе просто сестрата на Джиджи Хадид, но ето, че нейната звезда грее със собствена светлина, не по-малко бляскава от тази на Джиджи.

Бела Хадид вече има зад гърба си корици на всички престижни модни списания. През 2014 година подписва с IMG Models, а още септември същата година е дебютът ѝ на New York Fashion Week. След което снима за есенно-зимната колекция на Balmain.

Работила е за марки като Tom Ford, Tommy Hilfiger, Jeremy Scott и Marc Jacobs. През декември 2015-та Бела прави своя дебют и за рекламната кампания на Chanel.

Все пак не всичко в нейния живот е като в приказките. Преди три години тя има сблъсък с властите – арестувана е за шофиране в нетрезво състояние и получава 6 месеца пробация. Книжката ѝ е отнета за 1 година, а колата ѝ е спряна от движение.

Манекенката е известна и с това, че рядко се усмихва. И даже търпеше критики, че е студена.

„Хората смятат, че съм студена. Казват ми, че са очаквали да бъда много по-различна, защото не се усмихвам, но остават изненадани“, казва още Хадид. И допълва, че обича да общува с хора и да създава нови запознанства.

Вие пък можете да я оцените в галерията на нашата редовна рубрика „Тяло на седмицата“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари