IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-верните жени според зодиака?

28 януари 2018 11 45

Вижте класацията на астролозите

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Винаги има изключения от правилото, но все пак астролозите са направили една любопитна класация – кои са най-верните жени в зодиака? Вижте класацията на сп. Elle, пък може да ви помогне при избора на партньор. И да разберете дали жената, в която сте влюбен отговаря на критериите ви или пък е сред изключенията.

Овен – 5 от 10

Жената Овен избира мъжа до себе си, но често започва романи от интерес. Ако някой я хареса, тогава е интересно за нея, за да разбере какво. Бракът в тази ситуация не е пречка, уви. Така че мъже – бъдете готови да бъдете поставени в не толкова приятни ситуации, в които да се чудите дали този интерес към друг мъж ще се окаже дълготраен.

Стрелец – 6 от 10

Стрелците обичат без ограничение, но трябва да е забавно. И тук не става въпрос за тенденция към предателство. Избират сами мъжете си, а ако ги обича – тя ще остане. А ако не –напуска или се променя. В последния случай е безсмислено да оставате с нея. Тя ще е привързана към вас само ако иска.

Риби – 6 от 10

Рибите обичат с цялата си сила, раздават се напълно, дори губят ума си. И ако любимият се обади, такава жена ще стане и ще го последва. Нищо, че съпругът ѝ е до нея. Да, Рибите могат да правят всичко от любов и трудно ще се извинят. Не защото са лоши, а защото искрено не разбират как човек може да се извинява заради любов?

Везни – 8 от 10

За тези жени обикновено казват, че са като магнит. Привличат към себе си другия пол и е изключително трудно да се противопоставят на това. Освен това Везните обичат да държат дистанция, което още повече разпалва вниманието на мъжете. Не е чудно, че личният живот на Везните често тече бурно и такива жени се омъжват повече от веднъж.

Скорпион – 8 от 10

Страстите, емоциите, силата на характера са част от качествата на Скорпионите. И тези жени чувстват много добре кой е подходящ мъж за тях. Понякога за това се нуждаят само от една среща. Ако бъде направен изборът, жената Скорпион ще постигне своята цел и нищо не може да промени това. Те рядко могат да си признаят, че са направили грешен избор, дори са готови да живеят с последиците от това. Защото е под достойнството на един Скорпион. Така че партньорът на жена от тази зодия може да бъде спокоен – хванала ви е в нейната мрежа и няма да ви напусне.

Козирог – 8 от 10

Козирогът няма да бърза да организира личния си живот. Жените от този знак не се интересуват от хорското мнение по отношение на любовта и изрази от сорта „времето лети“ не ги впечатляват. Ето защо, в търсене на половинката си те са способни да отделят дълго време за проучване. И когато търсенето е короновано с успех се отпускат. И едва ли такава жена ще направи усилие да кръшне, независимо от дадена възможност. Тя не гледа настрани, няма греховни помисли. Съпругът е открит? Намерен и баста!

Водолей – 8 от 10

Странната природа на жените от този знак изненадва не само другите, а и самите тях. Спокойни, забавни, много мобилни, Водолеите лесно се вписват във всяко приключение, освен ако е откровено неприлично. Водолеите са заразени с идеализъм, имат свои собствени идеи за любовта и единствения човек и не са готови да се откажат от идеализирания образ, дори ако в реалния живот не го срещат. При жените Водолеи не е нещо нетипично да имат повече от един брак, но не са склонни към предателство.

Рак – 8 от 10

Жената Рак е почти идеалната половинка. Винаги е мечтала за семейство, за съпруг и деца. И тези мечти не са резултат от стереотипи, които са ѝ набивали в главата – не, това е нейното лично желание, нейната природа. Следователно, след като се омъжи жената Рак ще остане вярна до края. Друг въпрос е дали един мъж не може да я разочарова. И ако това се случи си тръгва веднага. Тя няма да се промени и рядко е склонна на компромиси.

Лъв – 8 от 10

Жената Лъв мисли с главата си и иска всичко най-добро. Тя перфектно схваща разликата между любов, брак и секс. Ако намери мъж, който да й даде всичко това – перфектно. Ако не е възможно, ще го търси част по част. И трудно би се променила. Но рядко мамят партньора си, просто не обичат лъжите.

Телец – 9 от 10

Има Деви, има и диви, Иначе казано жените Телец. Те са красиви, любвеобилни, но и много консервативни. Телецът се придържа към принципите на желязото, сред които – „не признават измяна“. И изискват тези принципи да се спазват и от партньора. Те не могат да бъдат уловени в предателство, всъщност такива предположения са обидни за тях.

Близнаци – 9 от 10

Ето един почти съвършен знак за съпруга, включително по отношение на вярност. Близнаците са много женствени и в същото време много интелигентни, точни и разумни. И не се заблуждавайте от лекотата, с която те комуникират с всеки мъж – това не означава абсолютно нищо. Тази жена ви обича и ще ви бъде вярна, всички останали представители на по-силния пол за нея не са нищо повече от един фон.

Дева – 9.5 от 10

Търсите идеал за жена? Ако е Дева – намерили сте я. Всъщност жените Дева съчетават най-добрите качества, необходими за брака. Нежност и здрав разум, сексуалност и търпение, хумор и ежедневен прагматизъм. И лоялност, разбира се.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари