IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-интересното от Световното първенство – в новия микросайт на Gol.bg

14 юни 2018 14 14

Фенове могат да следят най-важното от Мондиал 2018 на www.worldcup2018.gol.bg

Най-интересното от Световното първенство – в новия микросайт на Gol.bg

Водещият спортен сайт gol.bg има нов, специален микросайт, посветен на Световното първенство по футбол. На worldcup2018.gol.bg феновете ще открият не само най-важните новини от първенството, но и ще могат да си припомнят най-вълнуващите моменти от предходните шампионати. Освен полезна информация с календара на мачовете, отборите и групите, специализираният сайт е подготвил и любопитни данни за всички стадиони, на които ще се проведе тазгодишният турнир.

Всички, регистрирали се на worldcup2018.gol.bg, могат да тестват футболните си познания в специалната „Игра с прогнози“. Зрителите на Мондиал 2018 могат да задават предположенията си за резултати на всяка среща на терена, а най-добрите ще получат и награди. Фенът, дал най-много точни прогнози, ще спечели телевизор, а подгласникът му – уикенд почивка за двама. Участниците, които са прогнозирали поне 40 от всички мачове на Мондиал 2018, могат да участват в жребий за допълнителна награда – ваучер за участие в детски футболен лагер.

Победителите в „Игра с прогнози“ ще бъдат обявени на 19 юли, на страниците на Gol.bg и във Facebook страницата на сайта.
 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари