IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Силвестър Сталоун ще гледа мача на Кобрата

17 октомври 2018 11 45

Актьорът е получил покана за мача на българина с Хюи Фюри

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Легендарният актьор Силвестър Сталоун е получил покана да присъства на боксовия сблъсък между Кубрат Пулев и Хюи Фюри, който ще е на 27 октомври в зала „Арена Армеец“.

В момента Слай е в София за снимките на „Рамбо 5: Последна кръв“. Холивудската знаменитост е в столицата вече втора седмица и е проучил всички възможности за отдих и забавление. Успоредно с това Сталоун не пропуска ежедневната тренировка във фитнеса.

„Действително сме изпратили покана до Силвестър. Ще се радваме, ако каже и няколко думи за българските фенове“, обяви главният организатор на боксовото шоу Ивайло Гоцев, цитиран от Спортал

Сталоун е един от най-върлите почитатели на бокса сред прочутите филмови актьори. Негова емблематична роля е тази на Роки. Той пише сценария и продуцира първия филм от поредицата, след като се вдъхновява от реален боксов сблъсък. През 1975 г. актьорът е сред зрителите на сблъсъка между тогавашната суперзвезда Мохамед Али и Чък Вепнер. Аутсайдерът издържа почти до края на мача. Отказан е секунди преди финалния гонг на битката за световната титла.

Над половината билети за мача между Пулев и Фюри в 12-хилядната зала вече са продадени. Очаква се много сериозна агитка от британски фенове.

В програмата на боксовото шоу са включени 10 мача. По-малкият брат на Кубрат – Тервел Пулев, ще се бие с италианеца Леонардо Брусезе. Двубоят ще е за титлата на Европейския съюз в полутежка категория.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари