IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Идрис Елба е най-сексапилният мъж на света

7 ноември 2018 06 40

Произнесе се сп. People

Снимка: People

Снимка: People

Идрис Елба може и да не е новият Джеймс Бонд, но пък бе избран за най-сексапилния мъж на света от сп. People.

„Казах си: Хайде де, наистина ли?“, сподели актьорът пред медията, след като научи, че е техният първенец по сексапил.

„Погледнах се в огледалото, огледах се добре и си казах: Да, днес си много секси. Ако трябва да бъда честен, усещането беше хубаво. Беше приятна изненада, повишаване на егото под някаква форма“, добави актьорът.

Откакто влезе в образа на наркобоса Ръсел в сериала The Wire на HBO, Елба (46) се превърна в една от най-горещите холивудски звезди. Когато не е на големия екран, британецът застава зад пулта под псевдонима DJ Big Driis и развива своя линия дрехи.

И като повечето секси мъже и Идрис твърди, че като хлапе е минавал през трудна фаза. Макар че е играл баскетбол и футбол, като дете на африкански емигранти в Лондон, той е бил обект на подигравки и обиди.

„Бях много висок и кльощав и името ми беше Идриса Акуна Елба, OK? Доста ми се подиграваха. Но като ми пораснаха мустаци, заякнах и развих мускули“, издаде той.

Актьорът сподели и философията си, която включва да живее без съжаления: „Мисля, че всеки трябва да придобие тази философия и да живее сякаш няма утре“.

Снимка: Instagram

Най-сексапилният мъж на света планира сватбата си с 29-годишния модел Сабрина Доури, на която предложи брак през февруари тази година. Той има две деца от предишни връзки – 16-годишно момиче на име Исан и 4-годишно момче – Уинстън.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари