IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари оплешивява прогресивно!

4 февруари 2019 12 40

Лекари препоръчват да си присади коса

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Принц Хари скоро може да заприлича на баща си Чарлз по плешивост. 34-годишната кралска особа видимо има по-малко коса, откакто се ожени за актрисата Меган Маркъл през май 2018, твърдят английски таблоиди. Те дори препоръчват по-малкият син на Даяна да прибегне до услугите на експерти и да си присади коса.

„Забелязва се значително оплешивяване у принц Хари през последната една година. С тези темпове той скоро ще стигне брат си Уилям и баща си Чарлз. Ако не вземе незабавно мерки, съвсем скоро ще има голо теме. За щастие той все още не е започнал да прикрива плешивостта си като се боядисва. Очевидно е, че си има съпруга, която го харесва без значение от състоянието на косата му. И все пак единственото дълготрайно решение за оплешивяването му е да си присади коса“, коментира пред PageSix д-р Асим Шамалак от клиника Manchester’s Crown Clinic.

Друг експерт по оплешивяването се изказа още по-смело като изрази подозрение, че Хари е побързал да се венчае за Меган именно от страх, че ще стане плешив.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари