IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шепа ядки – за по-добро представяне в леглото

1 август 2019 15 00

Учени изтъкват ползите им за мъжете

IStockphoto

IStockphoto

Шепа ядки на ден може да повиши желанието за секс при мъжете и да подобри представянето им в леглото. Това доказват резултатите от проучване, в което участвали мъже на възраст между 18 и 35 години, които нямат проблеми с ерекцията.

След като разделили участниците на две групи, учените решили едните да консумират ядки, а другите – не. Всички попълвали специален въпросник в продължение на 14 дни. Според данните им, представителите на силния пол, които си похапват ядки, имат повече желание за секс, в сравнение с останалите.

Екипът установява, че 60 грама ядки на ден са достатъчни, за да засилят желанието за интимни ласки и увеличат удоволствието от секса при мъжете.

Ядките обаче нямат отношение към продължителността на сексуалния акт.

Източник: IStockphoto

Испанците са категорични, че мъжете трябва да включат различни ядки в менюто си като орехи, бадеми, лешници. Те повишават тестостерона, а оттам либидото. От друга страна подобряват качеството на сперматозоидите.

Съветите на 5 звезди за секса

Голяма част от ядките, най-вече суровите, са богати на полезни вещества като калций, калий, фолиева киселина, както и антиоксиданти.

Полифенолите, открити в орехите и бадемите, например, помагат при еректилна дисфункция и повишават притока на кръв към интимните части.

Според информация на „Daily Mail“, ядейки ядки, мъжете подобряват чувствителността на пениса си. Веществата в тях насърчават предаването на повече нервни импулси към него.

Кога е най-добре да сте интимни с партньора си?

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари