Разбрахме, че я харесваш „гладка като нектарина“. Разбрахме също и че понякога изпитваш леки затруднения в опитването, облизването и изобщо – консумирането й.

А правилното ядене на плодовете е важно не само за добрата ти фигура, а и за добрия... сън да речем, някъде около два часа след като сте си легнали.

Спираме с плодово-зеленчуковите истории и го даваме направо – няколко съвета как да избегнеш основните неудобства, когато си решил да я смаеш с устни.

Създай си удобства

Класическия вариант, в който тя лежи на леглото, а ти си някъде долу под одеялото е меко казано неудобен.

Никак не си мобилен, чудиш се как точно да си сгънеш врата и разни такива, които всъщност си ги знаеш.

За да ти е по-лесно, а и тя да не усеща напрежението ти (да, да, жените усещат, независимо, че в този момент точно имат други разнообразия), можеш да сложиш под дупето й няколко възглавници.

Повдигането на таза всъщност на нея ще й хареса много, защото се променя позицията на цялата долна част на тялото, а това значи разнообразие.

Вместо да слагаш ръцете под гърдите си и да изглеждаш като жадно кученце-сукалче, включи ги и тях в цялата тъй чудесна дейност.

Можеш да сложиш едната си длан в долната част на корема й и леко (леко!) да я натискаш от време на време. Така ще спреш и конвулсивните й движения „нагоре-надолу“, а тя от това ще откачи. Сериозно.

Другата ръка или по-скоро няколко пръста от нея трябва да се включат в момента, в който на теб вече езика ти се е схванал и имаш чувството, че няма да можеш да пиеш нищо в следващите три дни.

Гледал си филми, да не обясняваме и ние. Комбинацията между езика и пръстите трябва да е много нежна и плавна и изобщо забрави поне в първите 4-5 минути за всякакви груби движения.

Можеш също да я сложиш да седне на масата или да коленичиш пред нея докато седи на стол. На теб ще ти е супер по-удобно, а тя ще се почувства като принцеса.

Създай си техника

Преди малко споменахме кученцето-сукалче, сега пак за него ще си говорим. Ти Не си кученце-сукалче.

Не се опитвай само и единствено с език да постигнеш завидна скорост, от която на нея накрая ще й стане абсолютно безчувствено.

Използвай и устни и пръсти, понякога едно силно издишване на топъл въздух там може да е достатъчно да полудее.

Виж, всъщност не можем да ти дадем някакви точни съвети в стил „прави едно, прави две“, защото колкото жени има, толкова са и предпочитанията им.

Пробвай различни движения и я слушай, то е ясно кога й харесва и кога не. Не се притеснявай да сменяш движенията когато се измориш. В крайна сметка е важен и пътят, не само целта.

Сигурни сме, че на теб ти идват отвътре тия движения, защото си далече от абсолютен пън.

Само да не забравим – в мига, в който усетиш, че тя ще свърши всеки момент, а ти знаеш, че не можеш и секунда повече да си движиш езика, моментално смени „оръдията на труда“.

Какво ще стане ли? Ще видиш.