IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Живият Кен – Родриго Алвес

21 октомври 2019 14 30

Мъжът е пристрастен към пластичните операции

Instagram

Наричат го Живия Кен, но той отдавна вече не прилича и на известната кукла от мъжки пол. Ако се вгледаме в снимките му, ще установим, че по външния му вид не може да кажем с точност дали е мъж или жена.

Родриго Алвес, който стана известен в цял свят със своята нестандартна визия, не спира да си прави пластични операции, за да изглежда по-добре. Според пластични хирурзи и психолози, има сериозен риск за здравето му, тъй като той вече е пристрастен към интервенциите.

В момента мъжът, който живее в Лондон, има затруднено дишане заради инфекции, причинени след десетките операции. Според информация на Insider, той може дори да загуби носа си.

Родриго Алвес

Reuters

До момента Алвес е претърпял 72 процедури, като всички те възлизат на 750 000 долара. В резултат на няколкото ринопластики на носа, неговите тъкани са силно увредени, като има вероятност той да „потъне“.

„Ако трябва да бъда честен, страх ме е“, обяснява бразилецът пред „Daily Mail“. По думите му, с всеки изминал ден интервенциите стават по-рисковани.

Според мъжа, заради усложнения от предишните операции, сега се налага да „легне под ножа“ за пореден път. „Тогава исках, а сега просто се налага“, посочва той.

Родриго Алвес

Reuters

Белези, увреждане на нервите, инфекции, усложнения от хирургичната анестезия. Това са част от рисковете, които застрашават не само Родриго, а и други като него, подложили се на свръхмного пластични процедури.

Според пластичния хирург Дирк Крамер, много хора имат нереални очаквания към козметичната хирургия. „Някои дори могат да развият психологическа обсебеност от многократни процедури, често поради естетически причини“, казва специалистът, според когото за някои хора само една операция може да се превърне в кутията на Пандора.

Пълна промяна и кошмар: Американка си махна 8 ребра, за да прилича на Ким

Психиатри допълват, че е добре първо да се обърне внимание на ниската самооценка на човека, преди той да си направи пластична операция. Иначе той може да поиска още и още, защото няма самочувствие.

Още снимки на Живия Кен вижте в нашата галерия

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари