IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Купидон е терорист, Трифон – пиянде

13 февруари 2016 13 00

Туптящи плюшени сърца или вкусно вино за 14 февруари

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Утре ще настъпи 14-ти февруари и българският мъж ще бъде на кръстопът. Дали да пие с приятели покрай Трифон Зарезан или да се гушка с жената за Свети Валентин?

Свети Валентин

Събуждаш се на 14 февруари сънен и преспал. С още затворени очи опитваш да се разсъниш. След като ги отвориш, стъписан разбираш, че вече не си в Канзас. Навсякъде около теб има рози и мирише на ароматни масла. По мебелите и первазите има червени свещи, като на сатанински ритуал.

В ъгъла на стаята лети психопат Купидон, който се прицелва с лък в задника ти. И навсякъде плюшени сърца, меченца и котета, които крещят „I love you!“ и гледат миличко...

Понечваш да станеш, но установяваш, че си вързан с пухкави розови белезници за таблата на леглото. След малко влиза и жена ти Афродита, облечена като строга господарка. В ръката си тя държи розов камшик и предизвикателно го размахва. Ти си ужасен и ти се иска да скочиш през прозореца, но не можеш да мръднеш.

След малко жена ти и психопат Купидон започват бавно да се приближават към теб и да те заставят „Обичай или, обичай или...“. Ти им казваш, че ще направиш всичко, само да не те нараняват. Условието да останеш жив е да празнуваш Свети Валентин...

Е, да, ама аз не искам – предпочитам да пия руйно вино и да се смея, докато играя белот. Този търговски празник е по-безумен от гей парад.

Свети Валентин всъщност е точно един парад на любовта. Защо трябва да обикаляме с жените си и на всеки ъгъл да се натискаме, мляскаме и пляскаме – порно на открито ли снимаме?

Не смятате ли, че любовта е нещо интимно? Смисълът на това да се обичаме не е да обикаляме и да се фукаме „Виж, аз съм влюбен и загубен“. Любовта е изключително силно преживяване, то е вътре в нас и намира израз не в евтини играчки и розички, а в ежедневното отношение към партньора.

Дали една жена иска бонбони, цветя и всякакви други материални простотии, за да се зарадва (дори ако иска да празнува тази дивотия)? Не! За какво ѝ е поредната прахосъбирачка вкъщи – имам предвид плюшените джвъчки. Да не е в трети клас, че да се удиви, когато види в подаръчна опаковка това меко мечешко чудо?

Трифон Зарезан

Неделна сутрин, ден като всеки друг ден. В големите градове, където сме малко по-отдалечени от народните обичаи, Трифон Зарезан минава просто като празник на виното, защото нямаме навика да отглеждаме лозя по балконите си, които да зарязваме ритуално.

И въпреки че 14 февруари тази година е в неделя и не би било добре да прекаляваме с алкохола преди началото на новата седмица, кое пречи да се съберем с приятелите и близките си?

Очакванията на дамите

Жените са нежни създания, които биха искали в комерсиалния ден на Свети Валентин да бъдат удостоени с повече внимание. Направете така, че тя да се почувства важна, но не прекалявайте. Без безумни подаръци за 3-годишни и шоколади за дебелеене.

Цялата суматоха и популяризиране на празника карат представителите на нежния пол да мислят повече за романтиката. За да бъдат всички щастливи, (може би) трябва да се случи следното.

Във вечерта на 14 февруари се съберете с близки и приятели, но бъдете с жена си. Прекарайте една хубава вечер с умерено количество алкохол. По време на празненството не допускайте жена ви да се отегчи, за да може по-късно да ѝ подарите едно страстно преживяване в леглото.

Автор: Аксени Гео

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари