IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бедствие на седмицата: Николета, Гери-Никол и маркучът

15 юли 2018 10 45

Нелеп опит за еротични и рекламни провокации

Снимки: Instagram

Снимки: Instagram

В традиционната ни рубрика „Бедствие на седмицата“ този път има две героини, които се борят за слава – Николета Лозанова и Гери-Никол.

Те се надбягват в различни коловози – Николета натрупа слава като плеймейтка, тв водеща и любовница. От година тя се кротна в обятията на бившия вратар на националния отбор по футбол Николай Михайлов, като двамата дори се замислят за дете. Поне Михайлов призна, че вече е готов да бъде баща.

Гери-Никол пък успя да се наложи на музикалната сцена след участието си в X Factor, а в социалните мрежи се радва на голяма популярност.

И двете са едни от най-провокативните в родния шоубизнес и не пропускат да зарадват своите почитатели с кадри, които предизвикват десетки коментари. Но сред последните им акции две се откроиха, поне според нас, като бедствие.

Любопитното е, че и двете залагат на един и същ аксесоар, с който да задвижат еротичните фантазии на феновете си – маркуч. Естествено, с така необходимите пръски, които попадат в областта на силиконовата им гръд.

Гери „удря два заека“, тъй като е облякла прилепнало потниче в чест на д-р Енчев. Който явно се е погрижил да увеличи пазвата ѝ над природните дадености.

Николета е надминала себе си с кадър, в който „градинската змия“ нежно шари под банския ѝ. Което, съгласете се, нито е естетично, нито хигиенично. Независимо от наличието на вода...

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари