IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бедствие на седмицата: Тес Холидей

4 ноември 2018 10 30

Дебелият модел шокира на Хелоуин

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

От няколко години среди в шоубизнеса се опитват да ни убедят, че няма нищо необичайно в тежкогабаритните модели. Тук не говорим за жени с няколко килограма отгоре, тук говорим за жени, които тежат двойно повече от нормалното за ръста си.

Един от тези модели е Тес Холидей – най-пълният модел в света, който проповядва да не се срамуваме от формата си. Скоро тя позира гола за лъскаво списание, което меко казано е неестетично.

Сега ви връщаме няколко дни назад, навръх празника Хелоуин. Тес, която тежи внушителните 155 кг на своите 165 см, „зарадва“ своите последователи с еротичен костюм.

Всеки може сам за себе си да прецени доколко е еротично, но пък всички медии с охота публикуваха кадъра. Онлайн изданията имат предимства, само ще припомним, че преди няколко седмици стана ясно, че снимка на Холидей е била доста обработвана, за да може да се събере на корицата на списание.

Защо, по дяволите, трябва да се снима в прозрачно боди? Тази имитация на скелет изглежда нелепа с толкова излишна телесна маса.

Популярността на Тес Холидей се увеличава с всеки изминал месец, позира в списания, част е от светските партита. Всеки има право да се харесва или не, но тук освен за естетика, става въпрос и за здраве. А Холидей не трябва по никакъв начин да бъде пример за подражание. На своя ръст тя трябва да тежи максимум 70 килограма, а тя ги надвишава над два пъти. И всеки лекар може да ви обясни до какво води това...

За нас остава да цъкаме пред еротичните ѝ напъни с костюми като този на Хелоуин...

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари