IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирина Шейк е добре, благодаря, че попита!

13 юни 2019 09 40

Супермоделът и първи кадри след раздялата

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Преди няколко дни стана ясно, че една от любимите звездни двойки, Брадли Купър и Ирина Шейк, е сложила край на връзката си.

И, разбира се, инстинктивно всеки един от нас прояви съчувствие, защото както добре знаем, богатите и известните също плачат.

От тези няколко дни очакваме първа реакция на който и да е от двамата, а първата публична проява на Ирина Шейк е истински урок по самоуважение.

Супермоделът публикува два кадъра в личния си профил в Instagram, на които позира на фона на красиви изгледи в Исландия, доказвайки, че няма нищо по-здравословно за духа от сливането с природата.

И това е добър урок за всички нас, които след раздяла сме прибягвали до мерки с промяна на външността (и отново, не пипай косата!).

В тези моменти си спомнете за Ирина Шейк, която реши да пропусне импулсивните действия и вместо това реши да замине на едно от най-красивите места, за да потърси релакс и да вникне в самата себе си.

И за тези, които се зачудиха, сигурни сме, че Ирина Шейк е повече от добре. Но все пак мерси, че попита!

 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари