IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Облечи се, Емили Ратайковски

31 юли 2019 14 40

Моделът отново в очаквана стилистика

Снимка: Inamorata

Снимка: Inamorata

Сексът продава. Като че тази фраза бе актуална допреди 10 години, когато всичко по-скандално и провокативно се явяваше истинско новаторство. С разчупването на границите от страна на големите дизайнери и модни къщи, поетапно с времето голотата се замени от други, значително по-естетически издържани визии и рекламни кампании.

И на този фон от няколко години вече в очите ни се натрапва Емили Ратайковски.

Супермоделът е изключително красива и действително има страхотно тяло, което обаче всички са виждали до най-малкия детайл.

Разпознаваем почерк на модела се превърна това да се снима почти гола, независимо дали става дума за рекламна кампания или за собствен проект.

И някак си това вече не ни изненадва. Вероятно бихме били по-шокирани, ако се появи облечена от глава до пети, защото, нека бъдем реалисти, това ще бъде разтърсващо.

Сега Емили Ратайковски гордо позира (изненада, отново разголена) с новите модели ризи на Inamorata.

Ризите носят ясно открояващо се ретро вдъхновение, което по някаква неясна причина е комбинирано в бикини, напомнящи 90-те, в които създаваха истински фурор заради откровената си функция да прикриват съвсем, ама наистина съвсем малка част.

И така оставаме с усещането, че кампанията дори не е на принципа „Сексът продава“, а сякаш просто толкова си може.

Искаш Емили Ратайковски – получаваш Емили Ратайковски.

И оставаме истински разочаровани, защото това вече не е новина, това е като претопляне на вчерашна манджа.

Особено на фона на същинските новатори, които умело през годините използваха голотата като начин да изразят дързост, без да прекрачват една много, много важна граница.

Защото там имаме примера и неминуемо правим сравнението с Tom Ford, който отново залага на голотата и провокацията, но по един съвсем различен начин, в който тя не е пошла, а действително изглежда като изкуство.

И се връщаме отново на Емили Ратайковски, за която единственото, което поражда в нас, е да ѝ подадем нещо, с което да се облече.

Защото просто това не е окей. Вече видяхме достатъчно.

За да добиете пълна представа за какво говорим – вижте нашата галерия.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари